Tjäna pengar till laget

Våra strumpor är utmärkta för lag eller föreningar att sälja och tjäna pengar till lagkassan då strumpor är en produkt som alla behöver, oavsett ålder eller kön. Samtidigt vill många människor leva hållbart och ha en miljövänlig livsstil som inte påverkar klimatet negativt.

https://www.bambusa.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_banknotes.svg

Sälj först, betala efteråt

https://www.bambusa.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_cart.svg

Gratis frakt

Öppen retur

Hur mycket vill ni tjäna till lagkassan?

Med kalkylatorn kan ni räkna ut hur mycket laget behöver sälja för att ni ert mål. Ni säljer varje paket strumpor för 200 kr och behåller 80 kr. Det är hela 40% i vinst.

Starta försäljning
Er förtjänst

Enkelt att genomföra

Ett paket bambustrumpor säljs för 200 kr och ni behåller 80 kr per paket. Inga utlägg – betala efter att ni har sålt produkterna. Vi erbjuder öppen retur så om ni inte klarar sälja alla produkter kan ni skicka tillbaka varor till oss. Enkelt och säkert.

Så här fungerar det:

  • Registrera er grupp med antal personer som ska sälja.
  • Vi skickar gratis säljmaterial till er.
  • Ni tar in beställningar av produkter i ca 2-3 veckor.
  • Skicka in en samlad order till oss så sänder vi varor inom 3-5 dagar.
  • Ni delar ut och tar imot betalning. Betala sen fakturan till oss. Tack för samarbetet!
Starta försäljningKontakta oss

Alternativt kan ni sälja direkt: Om ni skulle föredra att sälja med produkter i handen kan ni beställa varor direkt här

"Mjuka som silke och otroligt slitstarka."

Anders Sundberg

Starta lagförsäljning med Bambusa

Har ditt lag bestämt sig för att tjäna ihop pengar till lagkassan? Kanske ska vi åka på en cup eller träningsläger på annan ort? Oavsett vad ni vill göra är det alltid bra med så mycket pengar som möjligt i lagkassan. Då är Bambusas strumpor utmärkta att sälja för att tjäna pengar. Alla behöver vi ju strumpor, därför är produkterna populära och lättsålda. Tryck här för att beställa varor direkt.

När ni väljer att tjäna pengar till laget med Bambusa så gör ni ett hållbart och miljövänligt val. Strumporna är baserade på ett material tillverkat av ekologiskt odlat bambu. Bambu är en råvara som kräver lite vatten, växter snabbt och behöver varken konstgödsel eller besprutning. Förpackningen är helt plastfri och istället tillverkad av återvunnen kartong. Detta gör våra strumpor till en perfekt produkt för lagförsäljning då många människor idag vill göra ett miljövänligt och etiskt val. Våra produkter är eftertraktade och säljs redan i över 500 butiker i Sverige, Norge och Finland. Starta lagförsäljning